Kush Jemi
   Meditimi
   Filozofia
   Shendeti
   Libra
   Linke
   Joga
   
             

          

            

Mencuria e Joga's

Joga eshte nje sistem shume i hershem teknikash per nje shendet dhe mireqenie te plote te nje individi. Keto teknika jane testuar dhe rafinuar gjate mijera viteve dhe jane te disponueshme per kedo qe ka deshire ti mesoje. Keto ushtrime, te lehta per tu mesuar dhe qe kane baze shkencore, sjellin permiresim te shendetit dhe rritje te vitalitetit te individit ne menyre natyrore dhe shume praktike.

clic to return to english version
 

Ananda Marga,  rruga "Kongresi i Permetit" Pal. 79, Shk. 6, Apt. 52.  Tel 226825, e-mail anandamarga.al@amps.org

Alb-Future, Web Design, Hosting dhe Promovim