Kush Jemi
   Meditimi
   Shendeti
   Filozofia
   Linke
   Joga
   
             
          

                


Libra

Themeluesi i Ananda Marga's, Shrii Shrii Anandamurti, ka shkruar shume mbi filozofine, meditimin, praktikat e Joga's, shendetin, arsimimin, ekonomine, linguistiken dhe mbi shume subjekte te tjera. Ne qendren tone ne disponojme shume nga keto libra dhe kemi filluar te perkthejme nje pjese te tyre.

Ne shqip mund te gjeni librat e meposhtem:

Per nje liste te plote te publikimeve ne Anglisht vizitoni web site-in tone kryesor

 

 

Ananda Marga,  rruga "Kongresi i Permetit" Pal. 79, Shk. 6, Apt. 52. Tel 226825, e-mail anandamarga.al@amps.org