Kush Jemi
   Meditimi
   Filozofia
   Libra
   Linke
   Joga
   
             
          

                

Shendeti

Eshte e mundur qe te evitohen ose te sherohen shume semundje te perhapur, te trupit dhe te mendjes, duke bere nje jete te shendetshme. Nje pjese e rendesishme e Jogas eshte ndjekja e disa rregullave te thjeshta te dietes dhe shendetit. Nje diete vegjetariane ndihmon shume jo vetem per te pasur nje trup te shendetshem, por edhe per te pasur nje mendje te qete dhe te kthjellet. Lidhja mes dietes dhe shendetit mendor dhe trupor mesohet ne kurset tona.

Ndersa ushqimi i mire eshte vital per shendetin tone, agjerimi eshte po aq i rendesishem.

Trupi jone ka nevoje per pushime periodike, dhe kjo perfshin edhe organet tone te tretjes. Agjerimi eshte menyra e vetme per ti lene te pushojne keto organe jetesore. Ne kurset tona mesohet teknika me e pershtatshme per nje agjerim efikas dhe pa rreziqe, si edhe 'sekrete' te tjera per nje shendet te mire.

 

Ananda Marga,  rruga "Kongresi i Permetit" Pal. 79, Shk. 6, Apt. 52. Tel 226825, e-mail anandamarga.al@amps.org