Kush Jemi
   Meditimi
   Shendeti
   Linke
   Libra
   Joga
   
             
          

                

Filozofia

"Kush jam une", "Nga vij", "Cili eshte qellimi im ne jete": ketyre pyetjeve shume te vjetera i jepet pergjigje ne filozofine e Ananda Margas. Joga shpjegon se ka vetem nje Vetedijesi Supreme pertej ndryshimeve te shumte te botes tone fizike.

Studimi i kujdesshem i filozofise Joga te jep mundesine e kuptimit te origjines te universit, te zhvillimit te jetes dhe te evoluimit te formave te tjera te Vetedijesise. Struktura e mendjes njerezore dhe procesi i meditimit, mund te kuptohen me mire me ane te Filozofise 7000 vjecare te Joga-s. 

Ne ofrojme kurse, leksione dhe seminare te cilat shpjegojne pjeset e ndryshme te Filozofise te Jogas. 

 

Ananda Marga,  rruga "Kongresi i Permetit" Pal. 79, Shk. 6, Apt. 52. Tel 226825, e-mail anandamarga.al@amps.org